Mini- Rolo Mehanizmi
Easy fix Zebra-Rolo zavese koje se montiraju na krilo stolarije, BEZ bušenja!

Platno se sastoji iz horizontalnih providnih i neprovidnih pruga, koje se naizmenično preklapaju kada se zavesa podiže ili spušta što omogućava kontrolu količine svetlosti i ugla pod kojim ona ulazi u prostoriju. Po sastavu, platno je 100% poliester. Zahvaljujući gustom tkanju, zebra rolo zavese pružaju zaštitu i od UV zračenja.

Cena zavisi od više parametara, pa nema unapred pripremljenog univerzalnog cenovnika. Pišite nam u inbox, pošaljite nam dimenzije u kojima želite da za Vas napravimo zebra rolo zavese i dobićete informaciju o ceni u najkraćem roku.

Kako uzeti mere:

  • * Širina: širina stakla zajedno sa lajsnama
  • * Visina: visina krila prozora ili vrata
  • * Osim širine i visine potrebno je odrediti sa koje strane ide upravljanje lančićem

Napomena: Prilikom uzimanja mera treba voditi računa o tome da nosači zauzimaju širinski još 4cm u odnosu na meru platna Zavesa dubinski zauzima oko 5cm prostora pa postoji mogućnost da se prozor,ukoliko je uvučen, ne može u potpunosti otvoriti jer zavesa udara u špaletnu.

Održavanje zebra rolo zavesa: Zebra rolo zavese se veoma jednostavno održavaju. Materijal je antistatik pa se ne zadržava prašina. Proizvodjači platna vole da kažu da je zebra zavese zapravo teško isprljati. Zavese je dovoljno obrisati mekom krpom sa neutralnim deterdžentom, a može se koristiti i usisivač za prašinu.