Zavese kao iz snova

Osim ubrzanog napretka u industriji tkanina,dizajn i savremena arhitektura su ono što u najvecoj meri diktira trend, odabir modela i materijala zavesa. Najmodernijim kolekcijoma zavesa ,naša kompanije uvrstila je na naše tržište materijale koji će pažnju kupaca privuci svojim izgledom a zadržati kvalitetom.

U pitanju su zavese bogate a ujedno nežne teksture, zanimljivih dezena u vidu nepravilnih geometrijskih oblika, nezaobilazan spoj rusticnog i modernog izgleda tkanine, kao i povratak koncanih zavesa ali od materijala ciji je sasatav prirodnog porekla - pamuk, lan , kao i nezaobilazna viskoza koja zavese daje mekocu i elegantan pad.

Vecina materijala pogodna je kako za izradu klasicnih zavesa, tako i za izradu tzv. rimskih zavesa, modela koji je zastupljen u modernom opremanju enterijera.
Od boja najzastupljeniji su zemljani tonovi, koji su zbog lakoće kombinovanja sa ostalim elementima u ambijentu, uglavnom najtraženiji.
Naravno, nismo zaboravili ni sve ljubitelje koloriteta i veselih dezena, te smo se potrudili da se medju ovim materijalim nadju i fine nijanse tirkizne, plave, ljubicaste.